Thursday, 23 February 2012

"Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD".

 
Assalamualaikum wbt


selesai bekpes, bangunkan lappy yang tidur, nana digemparkan (sangat la kan) dengan berita yang Nana telah di tag oleh sis yang comel, iaitu KaiSara

so, segmen ini memang menarik, dianjurkan pula oleh encik doktor dan ustaz rock katanye, yang merupakan pelukis doodle yang mantop! tak caya, ce tengok belog dye. mak aii, jujur Nana terkagum melihat betapa comelnye belog Mr Doctor tuh. waaaaa, nak jugak doodle comel tuh. keke :3

Dalam segmen tuh, Mr Doc ada tanyakan mengenai sistem grouping. Menurut pemahaman Nana, baik-baik saja dengan 50 orang - 100 orang. Masih mampu mengkelik-kelik. Kalau letih boleh rehat jap, pastu smbung balik hehehe. :)

macam biasa kene tag followers. Jum kite tambah followers sama-sama jom? :3

1) Nisa-chan
2) aReLaN-sensei
3) Zamani-san
4) Lily-chan


25 comments:

  1. thanks tag..
    esk2 sy join ye~...
    busy nie..

    ReplyDelete
  2. oit2.nama ku disebut di sini.hahaha...nanti saya buat k.hujung minggu baru rajin nak segmen2 ni besenya.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Thanks join segmen ni.. InshaAllah.. start 3pm (jumaat 24 feb) dh boleh start follow... Datang blog MD ya.. =)
    btw, md follow sini ^^

    ReplyDelete
  4. Huhu, sorry tak dpt join -__-

    ReplyDelete
  5. hai nana (^^)

    mashi dtg dari segmen yang sama..jom dtg ke blog mashi & follow .. mashi dh jadi follower blog ni..

    http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  6. hye ^-^ jalan-2 dan follow blog nie . cantik ! :) dari segmen yg sama .

    http://luvmomoiro.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  7. jom2x...tmbhy follower..hehee
    jmput singgh blog sy..
    http://theprofmie.blogspot.com/2012/02/kenali-masjid-di-jepun.html

    ReplyDelete
  8. hayy..thx u :) dh follow awk jugaaa.. :))

    ReplyDelete
  9. Dari segment yang sama...

    Salam persahabatan di alam cyber.

    I follow , U follow...!!!!

    From: adando.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. kak citra dtg bls kunjungan dan follow

    ReplyDelete
  11. CKJ datang ni.. dr segmen yang sama.. follow u back..thanks yeah.. >_<

    ReplyDelete
  12. hye awok ! heee ~ sy pun dtg Follow awok blik ! dr segmen yg sma jga :)
    salam kenalan .

    ReplyDelete
  13. Hi . Awesome blog ~! Done follow u ~ I will always support ur blog . Entry yang menarik ! Chills :*

    http://secret-domokun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. salam ukhwah...keep in touch...k...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  15. ciksu datang sini ..daeri segmen yg sama ...i follow u :)
    salam kenal yer

    ReplyDelete
  16. salam..
    datang dari segmen yg same.
    done follow you :)

    http://epilogkisahhidupku.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  17. hi, saya dri segmen yang sama (group 2)..
    follow back oke..
    :)

    http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan & hye dear !

    sye dtg dari segmen yang sama [group 2] num 11..jom dtg ke blog iera balqis follow .. iera balqis dh jadi follower blog ni..

    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  19. Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Uda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

    ReplyDelete
  20. Hai. Sy dah follow kamu. Dari segmen yg sama,group 2. Jemput dtg blog sy yea
    http://shaeyzawrote.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. http://kisahemasputih.blogspot.com/

    saya dari group 2..done follow..

    ReplyDelete

Assalamualaikum wbt.

Ke hadapan yang menulis komen,

Anda seorang yang comel.

Sekian, terima kasih. :)