Monday, 20 February 2012

G. A | "Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah"

 
Assalamualaikum wbt.
 


Haaa, ni lagi satu benda yang xleh Nana lepaskan. Kalau benda tuh berkaitan Korea or Japan.
"Chae irumun Nana imnida", betul x my very basic korean nie? (^▽^)
 


N yang paling beshnyew, dia punye rules adalah yang paling simple sekali (setakat yang Nana observed la kan)
Nak tahu syarat-syarat'e?

  1. Semua kawan-kawan boleh join giveaway ni. Tak terhad. Dan juga terpulang kepada individu berkenaan untuk follow blog Wawa atau tidak. 
  2. Tajuk entry mestilah "Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah"
  3. Letakkan sekali gambar di atas.
  4. Kemudian, tinggalkan link u olls beserta dengan entry masing-masing di ruangan comment. 
  5. Tarikh mula giveaway ni pada 17hb February - 15 March 2012.. 
  6. Genap 12 mlm, 15 March 2012...giveaway ni akan tutup. :)

senang je an rules dye. xperlu cari mangsa untuk ditag, xpe2, sape baca ni, kalo rase nak hadiah2 menarik, silelah kelik banner tuh dan tgk ape hadiah dye nak kasik, kalo rase nak adiah tuh, sile la join giveaway ni laju-laju taw. tamo join pn xpe, i might have more chance to win those prizes. heh heh heh heh.

tehee~ :P


6 comments:

  1. ye! kita same2 minat korea.. hehehe terima kasih join giveaway sy.. i'allah..ade rezeki..ia jadi milik awak.. :)

    ReplyDelete
  2. good luck :)

    i punya masih terperap kat draft...boleh ceng gitu errrkkk :)

    ReplyDelete
  3. wow..GA yg mnarik nie, hihi~...
    gud luck nana-chan~!!

    ReplyDelete
  4. salam kenal..singgah sini

    good luck k

    ReplyDelete
  5. Gudluck~ jemput join GA saya juga jom..;)
    @
    http://trio-fabulous.blogspot.com/2012/03/tri-fa-wardrobe-1st-anniversary.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum wbt.

Ke hadapan yang menulis komen,

Anda seorang yang comel.

Sekian, terima kasih. :)