Tuesday, 28 February 2012

Doodle Story | Reaksi tengok tv dah xmacam dulu!

 
Assalamualaikum wbt

Sekarang ni kan musim orang dok sebut-sebut Vanila cokelat, tapi tyme Nana tengok, takde perasaan ape2. ngantuk ader r. bagi Nana, bese2 je pun citer dye. Lagu Sixth Sense feat Saujana je melekat dalam otak'e. N ade rase pelik lak, lagu berunsur Islamik jadi opening theme drama cintan? xsesuai la jah.

Bile naek bilik, nana layan Running Man. Gelak guling-guling atas katil sebab kelakar sgt. :D

p/s: peminat Vanila cokelat, jangan marah eh. kalo marah, ade ku kesah? Haters gonna hate, baby~


10 comments:

  1. sy pun x berapa suka cite 2..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe sy tak tgk vanilla coklat...

    ReplyDelete
  3. haha. minat tengok macam tu je.. :)

    ReplyDelete
  4. dulu rajin tengok citer tu.. tapi dah lama malas pulakk.. baik layan blog n anime.. hehehe

    ReplyDelete
  5. citer die pun ngarut je....
    sama je patten dgn cinta elysa.....

    ReplyDelete
  6. as salam..wah tgk jg ae cite vanilla coklt..

    # yup,laptop sy dh repair..hihi..tp sy dh jrg update blog coz dh xde mse sgt..hihii

    ReplyDelete
  7. ceta nie mcm x best je...tp ramai yg nonton...kan...kan...

    ReplyDelete
  8. i lagi la tak layan...ntah pa pe citernya..huhu B-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum wbt.

Ke hadapan yang menulis komen,

Anda seorang yang comel.

Sekian, terima kasih. :)