Saturday, 2 February 2013

“Segmen Blogger i2 Sahabat ku”

Assalamualaikum wbt

4:40PM
Scrolling de page and rolling the mouse. Bosan.

4:42PM
Bukak link Blog Bukan Cincai. Nampak segmen. Follow, Copy Banner

4:44PM
Taip entry untuk “Segmen Blogger i2 Sahabat ku”


Girl On The Slope,
Blogger Sepi dan Berjiwa Sentimental,
Dalam Bilik, Depan Laptop,
XXXXX Malaysia.

Wahai teman,

Tujuan aku menaip entry di atas adalah untuk memaklumkan kepada kamu akan penyertaan aku dalam segmen berjudul "Segmen Blogger i2 Sahabat ku". Seperti yang kamu sedia maklum akan perangai aku yang segala segi malas, segmen ini sudah tentulah mudah, cepat dan mesra (tagline macam kenal?)

Disebabkan ianya mudah, dan kena pula waktunya, iaitu waktu aku sedang dilanda taufan kebosanan, aku pun memaksa jemari aku lompat-lompat atas keyboard. Terima kasih blogger Rahmad kerana membuatkan aku rajin seminit dua.

Berikut aku lampirkan sebentuk banner untuk tatapan dan makluman kamu wahai teman pembaca. Mungkin dengan adanya lampiran bergambar ini, kamu pun rasa macam nak jadi rajin seminit dua macam aku.

tekan la lampiran banner untuk terus ke segmen belog penganjur.
Nampaknya, kita sudah sampai di penghujung entry. InshaaAllah dalam masa terdekat, aku akan rajin berhubung. Terima kasih sebab sudi membaca. Senyum "Tehee"

Yang benar,
GTOS

p/s; Lulus spm ke tak ni?


20 comments:

  1. Thanks sbb sudi join..

    Salam Perkenalan dari saya kepada sahabat blogger

    Senarai sahabat blogger boleh lihat kt link bawah ni..
    Kat Sini

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum. selamat berkenalan :)

    done follow awa dr segmen y sama.
    #794

    jemput follow saya balik kalau sudi :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    ReplyDelete
  3. BK penat kayuh speda
    tumpang speda tepi ni


    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.htm

    ReplyDelete
  4. salam, balas kunjungan dari segmen http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    done follow awak balik, thanx ya follow saya..

    ReplyDelete
  5. pendatang masok sini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari segmen yang sama...:)
    Done follow semula...
    -800-

    ReplyDelete
  7. salam kenal...dari segmen yang sama & follow cni..jom follow yam blik..:)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    ReplyDelete
  8. hye girl..
    blogwalking , singgah balas kunjungan.
    follow sini juga ^^
    happy blogging =)

    ReplyDelete
  9. hehe..
    malas ke?
    tp entr pjg je.. ayat pun masyuk, ngehehe.. XD

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan...Dari Segman yang sama..Done Follow Here..Follow Me Back Ye.. TQ :-)

    http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    ReplyDelete
  11. orite . dah follow . follower ke 807 . hahaha . :D

    ReplyDelete
  12. singgah sni kmbli :)

    http://arrienlove.blogspot.com/2013/01/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    ReplyDelete
  13. bls knjngan dri sgmn yg sma, done follow 809!! hope sdi fllow blik

    http://fakhruru.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. cik ina datang membalas kunjungan.. follow awk juga..

    ReplyDelete
  15. salam..alhamdulillah, done following u back..sorry for the late following..=)

    ReplyDelete
  16. Dari segmen yang sama. NAL follow sini. Jom singgah,

    http://nyteamlife.blogspot.com/2013/02/apa-tu.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogger-i2-sahabat-ku.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum wbt.

Ke hadapan yang menulis komen,

Anda seorang yang comel.

Sekian, terima kasih. :)