Saturday, 2 February 2013

Jom join: ''Segmen Jadikan Followers UNLIMITED by Aimi Rahim''

Assalamualaikum wbt.

Di pagi 2 February yang agak sepi ini, aku merajinkan diri untuk menyertai segmen kat bawah ni.
Jemput join ye. Macam biasa, yang simple dan les miserable' je aku layan. kekeke :P

Kelik Banner untuk join ye. :)
Syarat : SIMPLE GILER. barulah pemalas macam aku ni rasa rajin sket. hehe. >_<




6 comments:


  1. Hai , terima kasih sebab sudi join segmen pertama saya . Segmen kedua bakal menyusul . Jangan terlepas ye ? Semoga anda menjadi blogger yang bertuah .

    ReplyDelete
  2. Salam alaik... (: dari segmen yang sama... salam ukhwah fillah <3

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-jadikan-followers-unlimited.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum ,,, Salam Mahabbah ...

    Datang singgah dr segmen sama ...

    http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-followers-unlimited-by.html

    Done follow sini !! :)

    ilalliQa' ... ~ ^^

    ReplyDelete
  5. Hye,dari segmen yang sama.Done follow awak.jom follow saye:

    http://wootwootdreaming.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-followers-unlimited-by.html

    ReplyDelete
  6. DOWNLOAD IDM LATEST VERSION 6.16 WITH 1 YEAR SERIAL KEY 50% INCREASE IN DOWNLOADING SPEED DOWNLOAD FREE FROM HERE-->>> www.gamesaccess.blogspot.com

    DOWLOAD WIN 7 AND WIN 8 ACTIVATED SETUPS FULL VERSIONS DOWNLOAD FREE FROM HERE-->>> www.copyrightgames.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum wbt.

Ke hadapan yang menulis komen,

Anda seorang yang comel.

Sekian, terima kasih. :)