Tuesday, 13 November 2012

Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas by Mohd Noor Shawal.com


Hai, kali ini aku terasa diriku sungguh rajin. *setelah lebam2 teruk dibelasah nunnaly*



>Syarat pn mudah je. Follow blog dan Like Fanpages Mohd Noor Syawal kite. Mudah dan mesra je kan?

>Jumlah askar (followers) aku sekarang dalam 401 orang askar comel.

>Selain itu, kepada yang BW tu, please please please sangat sangat sangat, tolong kelik like fanpage aku


>Nak tag ke idak? Terpulang katanye. Maka, askar-askar, sile bertindak ikut arahan. Kamu sume ditag. ade paham? HEHE

>Terima kasih pada yang sudi singgah dan follow. Nantikan the launching of GIRLONTHESLOPE goes blogshop. Sile komen untuk yang sudah follow dan like untuk sesi sergahan terjahan kembali.


24 comments:

  1. dah follow sini #402..jemput ke blog kite lak yerrr

    ReplyDelete
  2. salam.. #404

    tQ sudi singgah my blog.. :)
    selamat bersegmen ya.. :)

    ReplyDelete
  3. salam ziarah..
    dari segmen yang sama,,

    http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  4. balas kunjungan...
    tq for b my follower..n b your follower 2...

    ReplyDelete
  5. dah follow. jemputlah ke blog saya :)

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama dah follow awk blk #423

    http://loverholicrawk91.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  7. done follow...

    http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html


    ReplyDelete
  8. Selamat berkenalan...
    Kunjungan balas dari Wilma...
    Datang dari segmen yang sama...
    Wilma dah follow ya ^_^ #438

    ReplyDelete
  9. Thanks join.. :) Jom BW peserta lain kalau nak follower naik dengan lebih cepat... :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/peserta-segmen-jom-tingkatkan-follower.html

    #kenapa tak delete word verification tu? tak ikut syarat lah... :( kalau boleh buang dengan cepat pergi ke link segmen balik dan tengok kat list update tu.. bende tu kan kene baca... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh ade ke? selama ni sy xperasan, sowie ye. sure. i will do as told k

      Delete
  10. dari segmen yang sama thanks follow, bw blog ni cantik la.. jom ke blog saya pulak :)

    http://irwanalessatyme.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. insyirah datang dari segmen yang sama
    insyirah dah follow..
    thank you sebab singgah..

    http://insyirah-lifediary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  12. datang dari segmen yang sama :)

    http://rafflesia313.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    jom ke blog saya :)

    ReplyDelete
  13. done follow, tq follow blog Zack..jenguk-jenguklah ye..peace..

    ReplyDelete
  14. Haiii...
    Eyrra dah follow dekat sini...
    follow blog Eyrra juga k....
    thanks...

    http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  15. follow me back!

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  16. Tuan rumah saya datang melawat ni..Salam kenal..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_24.html

    JOM FOLLOW SAYA...

    ReplyDelete
  17. done follow..
    singgah la sini ye TQ :)

    http://speckygirlcikira.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  18. Fatin datang dari segmen yg sama.

    http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/

    Fatin dah like fanpage blog, hope boleh like page Fatin jugak ya? Hihi

    https://www.facebook.com/cyntaaabadies7296.blogspot

    ReplyDelete

Assalamualaikum wbt.

Ke hadapan yang menulis komen,

Anda seorang yang comel.

Sekian, terima kasih. :)