Friday, 16 November 2012

Kerjaya sebagai model tidak patah pinggang dan kaki terpele'ot

Assalamualaikum wbt
2 Muharram 1434H

In the midst of GIVEAWAY, I tried so hard to update today's entry. My God.
Tak sempat dah aku tau dak korang? Fuhh, penat jugak wat promotion kan?
Mak aku siap tanya, " ****, kenapa tak turun-turun? Ponteng ke?" Mak aku selaku boss, sementara aku sebagai pembantu rumah. (okey, aku tipu) 
*perenggan pertama mesti keluar tajuk punyalah*

Berbalik kepada skema entry hari ni, exceli aku bukanlah nak cerita pasal aku ni model. 
Da la ketot kecik, ada hati ke nak jadi model? Hangan-hangan kau sajalah. 
Sebenaqnya cheq nak cita, cheq da beli maxi dress. Cheq tau cheq rendah, kompom kain kat bawah tu meleret-leret bajet dress pengantin ke hape? Oleh itu, aku pn anta kedai suh alter2 sket maxi aku tu. 
Bila da siap, pakai pun selesalah. ye dak??

tadaaa! Bawal scarf dark earth tone. Mint maxi dress. HM la sangat bag.

Inilah kerjaya aku sekarang. Model kaku. Mudah sahaja, tak perlu pura-pura patah pinggang, atau kaki terpele'ot. Honestly aku malu la nak wat aksi-aksi model camtu. Aku ni pemalu orangnya. haktuihhh

p/s: to ladies out there, nak tak maxi dress macam ni? Kain chiffon pastuh ada silk-lining, selesa je. Update is coming soon to official fanpage aku.


12 comments:

  1. hahaha..same la, kaku juga. hihihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. biar kaku asal tak rase malu. ehhehe. :)

      Delete
  2. oh my! cantiknya maxi dress tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. i am basically in love with the dress too. hehe. :)

      Delete
  3. insyaALLAH ada masa ciksu join,tenet menggong..
    klik2 pon berejam nak kuar.huhu


    ReplyDelete
  4. Replies
    1. nant i rase nak jual. ade tak orng nk beli?

      Delete
  5. cantiknya nunnaly nice dress,

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2, mmg nice betul dress tuh. hehe

      Delete
  6. Replies
    1. hehe. mmg nice maxi dress tuh. hehe

      Delete

Assalamualaikum wbt.

Ke hadapan yang menulis komen,

Anda seorang yang comel.

Sekian, terima kasih. :)