Tuesday, 13 November 2012

Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih

Pabila jari-jari aku mula rajin menari tango atas keyboard, ini makanya. join segmen selagi mampu.


>Kali ini segmen dari Emas Putih. Segmen yang mudah dan bersahaja.

>Follow dan Like. Senang jee kan?

>Ada due date: 13.11.12/00.00am - 26.11.12/11.59pm (2 Weeks)

>Jemput komen di bawah bagi pengunjung dari segmen ini supaya mudah diterjah kembali. 

>Mohon jasa baik anda sekalian alam untuk meramaikan askar di fanpage ini pulak. muah3.


31 comments:

  1. Jalan-Jalan Dekat Sini!
    Sambil baca entri & FOLLOW sekali :)
    Dari segmen yang sama ^_^
    Salam Perkenalan :D

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  2. singgah petang disini :D
    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  3. Hai,dari segmen yang sama!
    Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  4. reena singgah sini..datang dr segmen yg sama..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan :)
    singgah dari segmen yang sama ^^

    http://www.fatindiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  6. Thanks for support me. List dah kluar. Jom BW n Follow pserta lain.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-bw-cuti-cuti-by.html

    ReplyDelete
  7. hye,

    singgah sini dri segmen yang sama.. :)

    http://arnissastory.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  8. selamat berblogwalking <3

    saya pun sedang berblogwalking dari segmen BW by Emas Putih[dot]Com aka Emas Putih II ..

    done follow sini !! <3


    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  9. HYE
    dari segmen yang sama
    :D

    hit me back!!

    ReplyDelete
  10. BW & Follow...salam blogger 1 Malaysia!

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete
  12. datang dari Segmen BW CUti-Cuti By Emas Putih.. jom singgah blog saya jugak...

    http://www.zuhairifirdaus.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  13. balas kunjungan awak ke blog sy..terima kasih.. ^_^

    ReplyDelete
  14. Hai!! Aida pun join segmen yang sama.. btw aida dah lama follow blog nie :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  15. dr segmen yg sama

    http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  16. salam dan hai. datang dari segmen yang sama :)

    jom ke blog saya :
    http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  17. Beta bertapak di kawasan ini.. =3 #Perasan , darip segmen sama.. hewhew

    http://catatansigadisloading.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  18. #633 ^_^ salam perkenalan

    http://cik-tias-pastel.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  19. hello dear..
    header tu comel! buat satu utk aku.. hihi.. x taw malu
    singgah sini ya untuk BW cuti-cuti dari group10..




    http://mikkofallenangel.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  20. Hola ♥

    Saya Follower yang ke-644.

    Saya dari segmen yang sama. Selamat berkenalan awak. Semoga persahabatan kita akan berkekalan walaupun di alam maya. Sapa tau satu hari nanti kita berjumpa. Hehe...

    Sekiranya awak ada kelapangan dan sudi... Jemputlah singgah di blog saya : Fizalinolie

    Keep in touch :)

    ReplyDelete
  21. datang Dari planet marikh singgah ke sini untuk berblogwalking :D

    http://kamihardsman.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  22. datang dari segmen yg sama..

    http://lovingwantie.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  23. bw n follow dekat sini.. dari segmen yg sama. http://yasmyientzahraa.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  24. Ting tong , saya datang . Done follow here :)

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  25. salam, saya da follow kamu balik :)

    ReplyDelete
  26. datang dari segmen yg sama....
    dan saya dah follow.. jom g blog sya... n follow saya jugak hehehhehehe......

    salam perkenalan

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  27. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  28. dari segmen sama.. dah join yg ni??
    http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html ^_^

    ReplyDelete
  29. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum wbt.

Ke hadapan yang menulis komen,

Anda seorang yang comel.

Sekian, terima kasih. :)