Monday, 26 November 2012

"Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com"

Assalamualaikum wbt
12 Muharram 1434 H


Selamat menghampiri tengahari semorang. Nampak tak banner tuh? Yup, di kesempatan kali ini, aku berpeluang menjoinkan diri dalam segmen oleh sis Mia Liana. Syarat-syarat pulak mudah dan bersahaja. Sesuai untuk semua lapisan masyarakat termasuk kau yang tengah baca nim. HEHE. 

Follower aku sekarang mencecah angka 612, alhamdulillah hasil daripada MEGA GA dan beberapa segmen blogwalking yang di anjurkan oleh rakan-rakan seperjuangan di dunia blog nie. InshaAllah akan bertambah lagi kot?? Depends. Takpe, tiada paksaan dalam dunia blog ni. Ke ada yang memaksa? Errkk

Mengenai blog sis Mia Liana, aku sebenarnya sangat terpesona dengan susun atur blog beliau. Cuba korang tengok blog aku, semak je kan? Aku pun baru sahaja memfollow blog beliau, justeru itu, aku perlu lebih banyak lagi meneroka blog beliau. Kepada beliau yang dimaksudkan, tahniah kerana berjaya menjayakan segmen ini dan membuka peluang untuk ramai bloggers especially yang baru untuk berkenalan dan menambah bilangan pembaca/followers di dalam blog.

Dalam dunia, tak kira la dunia apa pun, haruslah kita bersikap mesra. Tips mudah utk mesra?


p/s: mohon jasa baik anda untuk like fanpage saya. jasa korang akan ku kenang :)


toodles ^____________________________^


44 comments:

  1. nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaaallah, odw menjengah. owyeah

      Delete
  2. Assalamualaikum.
    Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 615.

    Jika sudi, jom join segmen syah pula.
    InsyAllah ada hadiah. (Link)

    Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

    ReplyDelete
  3. Penat terbang tinggi-tinggi;
    Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan :D

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  4. terima kasih ya nunnaly.. sudi join segmen kak mia ni.. salam perkenalan dari mia.

    dah check dan entri penyertaan lengkap.

    ReplyDelete
  5. singgah jenguk nunnaly dari segmen yang sama... ^_^

    ReplyDelete
  6. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  7. #631 melapor diri :)

    dtg dr segmen kak mia..

    ReplyDelete
  8. Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  9. Jalan2 ke tasik chini, Singgah sebentar dan follow sini :)

    Jemput singgah blog isz :)

    http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  10. BW+FOLLOW blog nie.. *636
    dr segmen sama http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html -->gudluck.. :)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


    http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  12. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    Dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  13. singgah sini dari segmen yang sama :

    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    salam kenal k & done follow

    ReplyDelete
  14. reena singgah sini..datang dr segmen yg sama..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  15. dtg utk ziarah warga sesegmen...:)
    http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

    ReplyDelete
  16. singgah dan follow dari segmen sama...
    http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  17. salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

    ReplyDelete
  18. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  19. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  20. Terjah n follow , dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  21. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. salam kenal! deno datang dari segmen yang sama dan terus follow sini! nanti jemput la ke blog deno ya... :)

    http://www.dayangdeno.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  23. dari segmen yg sma :)
    done follow u ..

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  24. hai nana.. afraa dtg sini.. done follow. jom ke blog afraa ??

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  25. dari segmen sama.. =)

    datang sini... hehe. follow sekali lah. *wink*

    ReplyDelete
  26. Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum..
    Follow dari segmen yang sama =)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  28. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  29. Bw dari segmen sama.
    Dah follow.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  30. datang membalas kunjungan...

    ReplyDelete
  31. salam knjungan dari segmen yang sma..smile..smile..smile. :)

    ReplyDelete
  32. Salam.. singgahan balas dari http://rojakdanabc.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html
    thanx!!

    ReplyDelete
  33. hai-2..tengs dtg melawat :D heee~ comel sgt blog ni ^^
    mane air teh nye xD hahaha
    http://maerahim@blogspot.com

    ReplyDelete
  34. good luck!!

    www.vitasihatcantik.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. membalas kunjungan dari segmen sama..

    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    follow :745

    ReplyDelete
  36. singgah lagi..
    http://www.mysyah-holiday.com/

    ReplyDelete
  37. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  38. Selamat berkenalan...
    Kunjungan balas dari Wilma...
    Dah follow Nunnaly ya ^_^

    http://www.duniawilma.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_30.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum wbt.

Ke hadapan yang menulis komen,

Anda seorang yang comel.

Sekian, terima kasih. :)