Sunday, 25 March 2012

GA | "Tri Fa Wardrobe 1st Anniversary Giveaway!"

Assalamualaikum wbt



Saya telah dijemput untuk menyertai giveaway ini.
Since da lama xjoin ape-ape, saya pun join la. Mane tahu kalau Allah izinkan saya rezeki. Syukur Alhamdulillah.
Kena kelik like pages dan follow banyak belog. Alah senaman jari je tu.
Tak wajib tag. Tapi, saya nak tag mereka yang baca entry ini. OKE :3 korang sweet kan?

Da ciap. Nak join, sile kelik banner super cun itu.

2 comments:

  1. Last call: hai sis, list peserta yang menang dah lama keluar, & you won one of the prize, you taknak claim ke? :)

    untuk claim inbox di FB page a.s.a.p ya~

    ReplyDelete

Assalamualaikum wbt.

Ke hadapan yang menulis komen,

Anda seorang yang comel.

Sekian, terima kasih. :)