Sunday, 22 January 2012

tak perlu terbang ke korea puun~



ASSALAMUALAIKUM~ 
betul nih.
xyah nak g korea puun. 

apemende yang i merepek nie?
huhuhuhuhuhu.
mestila berkaitan dengan ke'korea'an
i minat korea jugak hokey (sejak bile berai-ai nie =.=" )

nak tahu apa dia?
jang jang!

apakah ini? nyaaaaaam~
inilah ddeobuki. dap ooooo.
ddeobuki ni rice cake. ape tuh rice cake?
adeh3, i dunno much details lah. Gugel boleh?

jang jang!

ni pulop set chicken bbq. dap ooo. de manis2 sweet2 gitu.
n kat depan tuh sup seaweed. korean mmg suke sup nie.
betul, tyme i pergi tuh kan, de customer korean tu asyik topup sup tuh je;

ade lagi, bi bim bap & potato pancake & kimchi~
gambar tiada kerana asyik nom nom nom xhengat ape da. tehee~ :P

'krrruukkk kriuuuuuk kruuuuk;
demmit, mengaum pulak perut nengok gmbr makanan.
-________________________-"


p/s: semasa entry ini ditaip, nana sedang stay up bukan kerana study/
kerana sedang sedih memikirkan da last sem nana kat um. will i come back for master?
i dunno. tp, nana da plan nak keja dulu kat sini. hopefully dapat la keja yang nana plankan tuh.
doakan nana yepppp. X3



2 comments:

  1. nampak macam sedap je pun..:)nak sikit...

    ReplyDelete
  2. @aira

    sedap2. ala, da masuk perut da :P

    ReplyDelete

Assalamualaikum wbt.

Ke hadapan yang menulis komen,

Anda seorang yang comel.

Sekian, terima kasih. :)