Friday, 13 January 2012

"Segmen : Mr. E'raz Fadli [Tingkatkan Follower dan Traffik ]"



Nanabyte ditag untuk menyertai segmen


Segmen ini dianjurkan oleh Mr E'raz Fadli~

Sape punye keje tag Nanabyte ni ha?
Tu ha: Mr Jay

Ape nak cakap eh?
Oh, tidak mengapa kalo xmenang hadiah misteri itu #okeytipu

Bagus juga wat segmen2 camni kan? Boleh tingkatkan jumlah followers, i mean, Nanabyte exceli lebih suka kalo kenalan. hehehehehehe :P

alamak, wajib tag 3 orang ni? sape nak dijadikan mangsa nie?
haaaaa
Nisa chan yang comey kawaii, yoroshiku ney~ :P
En AreLan yang selalu dtg jenguk2 tuh. :P
Sabry Oppa, nice nice jugak, join aww~ :P

da siap da mangsa tag.
tehee~ :P



_________________________________________
update. sket.

Cara untuk sertai segmen ini :

1. Follow Blog Mr. E'raz Fadli [ Wajib ]

2. Like Page Mr. E'raz Fadli at Blog [ Wajib ]

3. Buat Entri : [ Wajib ]
-Tajuk entri "Segmen : Mr. E'raz Fadli [Tingkatkan Follower dan Traffik ]".
-Letak Banner dalam entri dan link kan ke http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html.

4. Tag 3 Orang Rakan dan Pastikan mereka tahu. [ Wajib ]

5. Publishkan entri tersebut. [ Wajib ]

6. Letak LINK ENTRI di bahagian komen ini. [ Wajib ]




14 comments:

  1. Thanx sb sudi join.. Promote la kat kwn2.. Mn tahu bertuah..

    ReplyDelete
  2. 2 orang tag sye utk segmen sme.hahaha..nanti sye buat k.

    ReplyDelete
  3. @aReLaN

    aii, glemer la katakan. sile wat oke. :P

    ReplyDelete
  4. oke nana.. tq.. tp cmane care nye ni?? x faham?

    ReplyDelete
  5. @sabry oppa

    sabry oppa xpaham camne? nana da hupdate cara nak join segmen tu da. :P

    ReplyDelete
  6. @MUHD SHAH JEHAN

    nak join kew? join la. jangan lupe tag 3 rakan aww.

    nana sokong 110%

    ReplyDelete
  7. @nanabyteyeay.dah buat.hehehe..time kasih sekali lagi sebab sudi tag

    ReplyDelete
  8. hehe.. nana-chan pun kawaii gak.. >_<

    thanks tag.. sy dh join now.. ^_^

    ReplyDelete
  9. @Nisa Greennnpanda

    haip. domo arigatou gozaimasu~

    aip, ne taw sy kawaii ney? xde tnjk muke pn~ tehee~ :P

    ReplyDelete
  10. Hai , Saya dari segmen yg sme . Datang nak terjah blog awak yg kiut miut nie // Harap folo sy balek yea .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dan follow sini ! :DD

    Dari segmen yg sama

    http://xxmardybumxx.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum wbt.

Ke hadapan yang menulis komen,

Anda seorang yang comel.

Sekian, terima kasih. :)