Saturday, 12 January 2013

DOODLE FOR WINNERS (DOODLE PRIZES)

Assalamualaikum wbt.

Aku sedar diluar dunia blog. ada lagi dunia parallel dgn dunia blog. seumpamanya dunia facebook, twitter, instagram. but, as far as i concern, i am not too friendly. gahhhh. sorry if i befriended u on those said social networks, but i havent say hi. Gomen kudasai. Y_Y (aku pemalu >///<)
*perenggan pertama lari tajuk*

Minggu lepas antara minggu tersibuk aku kerana aku ada banyak urusan dengan bank dan pejabat pos. Ntah kenapa berduyun-duyun manusia datang. Adess. Lappy tua ni asyik failed load je. Tensen ah aku. Hence, the late update about all the prizes.

Alhamdulillah, as far as i concern, semua hadiah telah dipos, dikreditkan, dibuat, diletak. tinggal nak review je lg. sorry ye amek masa sket sbb ny lappy i yang tak larat nk load dah. tua sangat nim. dah hampir 4 tahun pakai. -___-

nah la aku pamerkan doodle yang aku buatkan khas untuk para pemenang hadiah mega GA. doodle ni bagi pemenang yang bertuah dapat doodle. ada pembaharuan pada doodle aku. yay. @_@

 taraaa. my doodle is wearing peplum top yang sedang hot meletup sekarang. apart from that, they are camwhoring in front of a mirror. besa la, gegurl bile nampak cermin besar, kompom nak bergambar show off bagai kan. 

doodle yang pertama sebelah kiri tu pakai floral scarves, plain peplum top, a-liner skirt, dan tribal socks. comel kan? doodle yang kedua, dia pakai plain scarves, with tribal printed peplum, a-liner skirt and socks. Last sekali, plain scarves and seamless polkadot peplum top, kain songket u'olls, and socks. 

okbai.



8 comments:

  1. wahhhh comel je pakai peplum hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. lau manusia pakai, tentu lg comeyy :)

      Delete
  2. hehe . yang tengah tu kita punyaa . kawan tengok awak lukis . dia kata lawa then sempat jugak dia jeles ! hahaha .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe, ye ke? ala, biasa2 jela. >///<

      Delete

Assalamualaikum wbt.

Ke hadapan yang menulis komen,

Anda seorang yang comel.

Sekian, terima kasih. :)